Okategoriserade

SKICKA EN SKÅNING TILL BRYSSEL

Den 26 maj är det EU-val och vi socialdemokrater tycker att Sverige behöver ett EU som tar sitt ansvar för ett hållbart klimat, som står upp för schyssta jobb och villkor samt försvarar demokratin. 

Heléne Fritzon från Kristianstad är Socialdemokraternas förstanamn i valet. En av de frågor som ligger Heléne varmast om hjärtat är klimatet. Klimatet tar inte hänsyn till nationsgränser utan det krävs samarbete inom EU för vi ska nå klimatmålen.

Socialdemokraterna har länge drivit en offensiv klimatpolitik i EU och nått framgångar med förbud mot onödig plast och minskade klimatutsläpp. Därför är det viktigt vilka personer Sverige skickar till Bryssel. De som vill ha en ambitiös klimatpolitik och fler gröna jobb eller de som förnekar klimatutmaningarna. Din röst är viktig. Rösta på Socialdemokraterna och Heléne Fritzon i EU-valet den 26 maj.

Socialdemokraternas viktigaste frågor är: 
✅Vi ska bedriva en offensiv och ambitiös klimatpolitik – för våra barn och barnbarns skull!
✅Vi ska kämpa för fler jobb med schyssta villkor – för löntagarnas skull.
✅Vi ska stärka vår demokrati och ta fighten mot de högerextrema i Europa – för medborgarnas skull.