Okategoriserade

Har du råd att bli gammal i Landskrona?

Borgerliga styret, Liberalerna, Moderaterna, Centerpartiet och Miljöpartiet vill driva genom höjda avgifter inom äldreomsorgen i Landskrona. Detta kommer slå hårt mot de som är i störst behov av omsorg. Vi Socialdemokrater anser att det är oacceptabelt att borgerlighetens besparingspolitik ska drabba de landskronabor som är beroende av kommunens insatser. Omsorgen om våra äldre behöver mer resurser och händer i dessa dagar. Det fördelar vi genom skatt och inte genom hur tjock plånboken är. När Liberalerna, Moderaterna, Centerpartiet och Miljöpartiet gör gemensam politik får vi:👇

👎 Dyrare mat för de äldre

👎Höjda avgifter på larm

👎Avgifter för hjälpmedel såsom rullatorer

👎 Höjda hyror

Vårt besked är tydligt; vi kommer alltid prioritera den gemensamma välfärden!🌹