Okategoriserade

Justitie- och migrationsministern på besök i Landskrona

I måndags bjöd Socialdemokraterna in justitie- och migrationsminister Morgan Johansson till Landskrona för att prata om valet till Europaparlamentet den 26 maj. Totalt deltog 140 personer vid det öppna mötet som ägde rum på Folkets hus. På mötet berättade Morgan Johansson om vilka frågor som Socialdemokraterna driver i valet. Publiken fick också möjlighet att ställa frågor till ministern. Socialdemokraterna vill ha ett EU som sätter vanligt folk främst och är en stark global aktör i en orolig tid. Vi prioriterar trygga jobb med schyssta villkor, en offensiv politik för att bekämpa klimathotet och försvarar Europas demokratiska värderingar. Jag hoppas att Landskronaborna går till valurnan den 26 maj, säger justitie- och migrationsminister Morgan Johansson